Mongolism
Jag skulle på intervju idag klockan 5.
Jag cyklade i ösregn i ballerinaskor och höll på att frysa ihjäl, men tänkte att det var värt det. När jag kommer in och frågar efter personen så får jag svaret "Nej han har gått för dagen!" sen stirrar killen i kassan på mig som om han var efterbliven.
Jag fick själv fråga om han kunde ringa honom, jag börjar tro att han i kassan hade någon störning - alltså att han var lite bakom.
Jag har ALDRIG känt mig så dum, jag förstår att dom söker ny personal.
"Han hade glömt bort det, men han är här imorgon" ehhhhhh glömt bort????? Jag vet faktiskt inte om jag vil jobba på ett sånt ställe... seriöst det känns, inte!
Hade jag varit chef så hade jag sagt typ "Be så hemskt mycket om ursäkt. Bjud henne på en kaffe och bulle och säg att jag är där inom en halvtimme", sen hade jag bränt på i trafiken så snabbt jag bara kunde.
Jag var så jävla förbannad när jag gick där ifrån, som man kanske kan förstå.
Idag tänkte jag göra en "kopia" av en rätt jag åt på Malta, det var så sjuuuuuukt gott!
Jag tänkte göra torskrullader fyllda med ricotta och russin, sen panera dom i glutenfritt ströbröd. Sen till det ska jag göra hela pyttesmå nypotatisar i ugnen med rosmarin och vitlöksklyftor som får bakas.
På Malta så åt vi på en restaurang som vunnit priser och som har en italiensk stjärnkock! Jag som ääääälskar mat (Det gör iofs O med hehe) blev helt till mig i trasorna.
Det var topp 3 godaste restaurangen jag någonsin varit på! Det bästa av allt var att vi blev chockade när vi fick notan - på ett positivt sätt.
Vars en sangria, en flaska vin, en flaska vatten, varsin förrätt, varsin varmrätt, efterrätt och kaffe för 82 euro!!! Det är inte ens 800 kronor!!!
Och då tittade vi inte ens på priserna när vi valde mat, O valde oxfilé med tryffel och massa annat och jag svärdfisk!
Så till den som ska åka till Malta så rekommenderas verkligen denna restaurangen :)
Jag cyklade i ösregn i ballerinaskor och höll på att frysa ihjäl, men tänkte att det var värt det. När jag kommer in och frågar efter personen så får jag svaret "Nej han har gått för dagen!" sen stirrar killen i kassan på mig som om han var efterbliven.
Jag fick själv fråga om han kunde ringa honom, jag börjar tro att han i kassan hade någon störning - alltså att han var lite bakom.
Jag har ALDRIG känt mig så dum, jag förstår att dom söker ny personal.
"Han hade glömt bort det, men han är här imorgon" ehhhhhh glömt bort????? Jag vet faktiskt inte om jag vil jobba på ett sånt ställe... seriöst det känns, inte!
Hade jag varit chef så hade jag sagt typ "Be så hemskt mycket om ursäkt. Bjud henne på en kaffe och bulle och säg att jag är där inom en halvtimme", sen hade jag bränt på i trafiken så snabbt jag bara kunde.
Jag var så jävla förbannad när jag gick där ifrån, som man kanske kan förstå.
Idag tänkte jag göra en "kopia" av en rätt jag åt på Malta, det var så sjuuuuuukt gott!
Jag tänkte göra torskrullader fyllda med ricotta och russin, sen panera dom i glutenfritt ströbröd. Sen till det ska jag göra hela pyttesmå nypotatisar i ugnen med rosmarin och vitlöksklyftor som får bakas.
På Malta så åt vi på en restaurang som vunnit priser och som har en italiensk stjärnkock! Jag som ääääälskar mat (Det gör iofs O med hehe) blev helt till mig i trasorna.
Det var topp 3 godaste restaurangen jag någonsin varit på! Det bästa av allt var att vi blev chockade när vi fick notan - på ett positivt sätt.
Vars en sangria, en flaska vin, en flaska vatten, varsin förrätt, varsin varmrätt, efterrätt och kaffe för 82 euro!!! Det är inte ens 800 kronor!!!
Och då tittade vi inte ens på priserna när vi valde mat, O valde oxfilé med tryffel och massa annat och jag svärdfisk!
Så till den som ska åka till Malta så rekommenderas verkligen denna restaurangen :)
Kommentarer
Trackback