Hungrig som en varg!
Åååh vad hungrig jag är, har helt glömt bort middagen!
Fick slänga in ett gäng klyftpotatisar i ugnen som jag pudrade med min egna barbecuekrydda och slängde på lite olivolja på. Tänkte göra varsin hamburgare till det, enkelt men supersmarrigt!
Köpte angusburgare från lindström idag, 100% kött! Jag kollar alltid hur stor köttmängd det är i korv och hamburgare annars så kan man lätt få betala mer för något som dom bara har spätt ut med vatten eller något annat. Dessutom så måste jag ändå kolla så att det inte innehåller gluten, så då kan jag lika gärna kolla kötthalten med!
Har varit och storhandlat idag, blev massor av mat. Idag köpte jag majrovor, är det någon som har något gott recept på hur man ska laga dom? Har aldrig ens ätit det!
Jag köper alltid en massa kål, rötter, rotfrukter och betor när jag storhandlar, blir alltid så himla gott! Och dessutom så halverar betor risken för cancer, visste ni det?
Om jag köper rödbetor så brukar jag skala dom, klyfta, salta & peppra och slänga på lite olivolja och smör på sen in i ugnen tills dom är mjuka. Eller så kokar jag bara dom mjuka och lägga en stor klick smör på precis innan jag äter dom, så sjukt gott!
Vitkål är en annan favorit. Smör & honungsstekt, kålpudding eller varför inte strimlad och kokad i lättsaltat vatten serverad med pastasås?
Fan nu retar det mig att jag glömde köpa vitkål hehe!
Eller palsternacka är också svingott! Hur gott är inte palsternackspuré?
Imorgon ska jag bannemej laga till en stooor lammstek med rödvinsås och palsternackspuré!
Sen har jag även inhandlat en fårpäls som jag hängde över soffkanten, två minienar och två krukor till dom.
Sen har jag gjort 5 stycken julklappar och packat in dom fint, så nu är det också klart.
Nej nu måste jag steka burgarna :) Ha en bra kväll allihopa!
Fick slänga in ett gäng klyftpotatisar i ugnen som jag pudrade med min egna barbecuekrydda och slängde på lite olivolja på. Tänkte göra varsin hamburgare till det, enkelt men supersmarrigt!
Köpte angusburgare från lindström idag, 100% kött! Jag kollar alltid hur stor köttmängd det är i korv och hamburgare annars så kan man lätt få betala mer för något som dom bara har spätt ut med vatten eller något annat. Dessutom så måste jag ändå kolla så att det inte innehåller gluten, så då kan jag lika gärna kolla kötthalten med!
Har varit och storhandlat idag, blev massor av mat. Idag köpte jag majrovor, är det någon som har något gott recept på hur man ska laga dom? Har aldrig ens ätit det!
Jag köper alltid en massa kål, rötter, rotfrukter och betor när jag storhandlar, blir alltid så himla gott! Och dessutom så halverar betor risken för cancer, visste ni det?
Om jag köper rödbetor så brukar jag skala dom, klyfta, salta & peppra och slänga på lite olivolja och smör på sen in i ugnen tills dom är mjuka. Eller så kokar jag bara dom mjuka och lägga en stor klick smör på precis innan jag äter dom, så sjukt gott!
Vitkål är en annan favorit. Smör & honungsstekt, kålpudding eller varför inte strimlad och kokad i lättsaltat vatten serverad med pastasås?
Fan nu retar det mig att jag glömde köpa vitkål hehe!
Eller palsternacka är också svingott! Hur gott är inte palsternackspuré?
Imorgon ska jag bannemej laga till en stooor lammstek med rödvinsås och palsternackspuré!
Sen har jag även inhandlat en fårpäls som jag hängde över soffkanten, två minienar och två krukor till dom.
Sen har jag gjort 5 stycken julklappar och packat in dom fint, så nu är det också klart.
Nej nu måste jag steka burgarna :) Ha en bra kväll allihopa!
Kommentarer
Trackback