Chippe kines
Har gjort klart svenskan nu, så har historian kvar som jag måste få in senast imorgon!
Just nu sitter jag i badet och tänkte läsa sidorna i historieboken.
Har helt glömt bort att berätta hur OTROLIGT god mat vi åt här om dagen, ja igår med för den delen!
Jag vände tonfiskkotletterna snabbt i matolja och sen vände jag dom i min egen cajunkrydda så det blev ett tjockt lager med krydda på, stekte dom på högsta värme i ca 2 minuter på varje sida. Serverade med kokt ris, smörstekta wokgrönsaker och grapefruktsoyan jag berättade om här om dagen. Det blev så sjukt gott och riktigt fräsch mat, kan faktiskt inte minnas senast jag åt något så gott!
Igår åt vi tournedo (stavas det så?), hur sjuuuuukt gott är inte det? Hade bakad potatis, limeaioli, sallad och persiljesmör till! Smarrigt i kistan! Jag steker dom i smör i max 2 minuter på varje sida, sen in i ugnen på typ 150 grader tills dom är perfekt rosa/röda!
Jaja till det jag skulle komma till med tonfisken, det var så gott att jag ska göra samma sak idag fast med yakinikuspätt. Fläskkarré marinerat i teryakisås som jag trär på spett och grillar i ugnen. Fan jag är redan hungrig bara för att jag vet hur gott det kommer att vara..
Just nu sitter jag i badet och tänkte läsa sidorna i historieboken.
Har helt glömt bort att berätta hur OTROLIGT god mat vi åt här om dagen, ja igår med för den delen!
Jag vände tonfiskkotletterna snabbt i matolja och sen vände jag dom i min egen cajunkrydda så det blev ett tjockt lager med krydda på, stekte dom på högsta värme i ca 2 minuter på varje sida. Serverade med kokt ris, smörstekta wokgrönsaker och grapefruktsoyan jag berättade om här om dagen. Det blev så sjukt gott och riktigt fräsch mat, kan faktiskt inte minnas senast jag åt något så gott!
Igår åt vi tournedo (stavas det så?), hur sjuuuuukt gott är inte det? Hade bakad potatis, limeaioli, sallad och persiljesmör till! Smarrigt i kistan! Jag steker dom i smör i max 2 minuter på varje sida, sen in i ugnen på typ 150 grader tills dom är perfekt rosa/röda!
Jaja till det jag skulle komma till med tonfisken, det var så gott att jag ska göra samma sak idag fast med yakinikuspätt. Fläskkarré marinerat i teryakisås som jag trär på spett och grillar i ugnen. Fan jag är redan hungrig bara för att jag vet hur gott det kommer att vara..
Kommentarer
Trackback